Om underviser

Underviser på kurset er Anders Colding-Jørgensen.

Jeg er uddannet adfærdspsykolog fra Københavns Universitet og har udviklet den metode og det teoretiske framework, som kurset bygger på.

Jeg har en fortid som ekstern lektor på Københavns Universitet, projektleder hos Det Europæiske agentur for Specialundervisning og associeret partner hos Instituttet for Fremtidsforskning.

Det er tydeligt at du står trygt i din faglighed. Det er vigtigt i forhold til deltagernes åbenhed for at lære. Jeg er også vild med at du bruger humor og selvironi. Det er tydeligt at du har masser af erfaring med at “stå på scenen”. Bevægelse, øjenkontakt, energi og eksemplerne, du bruger, er gennemarbejdede. 

ELSEBETH HAUGE, LEDELSESRÅDGIVER

Det meste jeg gør professionelt i dag, handler om vaner og om at formidle. Jeg er vært på podcasten Vaneinstituttet og driver min private praksis, Vaneklinikken, hvor jeg bruger de metoder jeg underviser i, til at arbejde med vanerådgivning af private klienter.

Jeg arbejder desuden med at uddanne psykologer og pædagogiske medarbejdere i deres arbejde og hjælper blandt andre lærere og ansatte på hospitaler med at forstå hvordan vaner opfører sig og kan brydes.

Jeg har udgivet “Hov, et egern!” – bogen om dine ditale vaner på Gyldendal og skriver nu på min næste bog om de metoder vi arbejder med her.

Jeg holder desuden foredrag om vaner