Lær at arbejde med vaner – SSP København, 1.marts.2023

Gratis fyraftensmøde (+ kaffe) 14.30-16.30

1 marts besøger jeg SSP København, hvor jeg giver jer en introduktion til vanearbejde med unge. Det er gratis for SSP medarbejdere! Men der er et begrænset antal pladser!

Få indblik i psykologien bag de unges (og dine) vaner og få et par metodetips også.

Kender du det at du sidder og taler med en ung og kan se at han/hun er ved at udvikle nogle vaner, som fører et helt forkert sted hen?

Måske du så også kender den situation at du savner redskaber til at have en fokuseret samtale om disse vaner med den unge. Du mangler måske et sprog og en viden om hvordan vaner virker og hvordan man taler om dem.

Derfor ender du måske i stedet med at prøve at motivere den unge. Hvilket er godt og nyttigt, men desværre ikke fører ti lret megen forandring, hvis man ikke får motivationen koblet på vanerne og adfærden.

Kom til gratis og spændende gå-hjem-foredrag om psykologien bag vores vaner

Her lærer du både teori og får nogle helt konkrete tips med hjem i bagagen. Få bl.a. svar på disse spørgsmål:

  • Hvordan virker vaner og hvad er en vane egentlig?
  • Hvorfor nytter det ikke noget at tale til den unges fornuft og motivere?
  • Hvordan skaber man en fokuseret samtale om vaner?

Om underviser

Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen og er adfærdspsykolog. Jeg driver Vaneklinikken, hvor jeg hjælper mennesker med at forstå og ændre deres vaner. Jeg er desuden vært på podcasten “Vaneinstituttet” og uddanner bl.a. psykologer i at arbejde med vaner, her på Vanevejlederuddannelsen.

Tilmeld dig – først til mølle

Der er et begrænset antal pladser på gå-hjem-mødet, så det gælder om at være hurtig og melde sig til. Det koster kun en tilmelding. Klik her for at melde dig til hos SSP.

Kun for SSP medarbejdere i KBH

Kontaktinfo

  • Kontakt arangøren/SSP: Lise Kragh Hansen, 22890171, v138@kk.dk
  • Kontakt oplægsholder: Anders Colding-Jørgensen | Telefon 61678913 | Email

Podcast om vaner?

Vaneinstituttet er en nørdet podcast om vaner og adfærd. Her får du også fundamental viden om hvordan vaner virker – lige i øret, hvor du er. Du finder podcasten her.